فریم ورک های زبان PHP
perm_identity ارسال شده توسط irprogramadmin
folder_open ابزار های برنامه نویسی
فریم ورک های زبان PHP
فریم ورک در اصطلاح به چارچوب نرمافزاری گفته میشود. یک فریمورک مجموعهای از کتابخانههای برنامهنویسی و احتمالا مجموعهای از قوانین برای برنامهنویسی است، یک چارچوب یا فریمورک به برنامهنویسان کمک میکند کدهای کمتری بنویسند و در زمان کمتری به نتیجهی بهتری با امنیت بالاتری دست پیدا کنند.
برای طراحی سایت با زبان PHP فریم ورکهای گوناگونی وجود دارند که در زیر این فریم ورک ها را معرفی می کنیم…همراهمون باشین …
فریم ورک LARAVEL (لاراول)
LARAVEL یکی از فریم ورک های زبان PHP است که برای توسعه اپلیکیشن های وب در نظر گرفته شده است و بر پایه MVC کار می کند.فریم ورک لاراول، برنامه نویسی برنامه های کاربردی تحت وب با زبان PHP را سادهتر می نماید و کمک بسزایی برای انجام پروژه های PHP و توسعه آسان آنها می کند. فریم ورک Laravel بر روی اجزای مختلف فریم ورک symfony ساخته شده است و به برنامه شما پایهای بزرگ از کد های قابل اعتماد و تست شده می دهد. لاراول مجموعه ای از بهترین راه حل ها با سینتکس پر معنا و خلاقانه را ارائه میکند که به درستی انجام می پذیرند. لاراول توسط آسان سازی کارهای معمول مانند احراز هویت، روتینگ، sessionها ، کار با بانکهای اطلاعاتی و … که تقریبا در تمامی پروژه های تحت وب استفاده میشوند، مسائل و مشکلات ناشی از توسعه را هم برای توسعه دهنده و هم برای کارفرما کاهش می دهد. لاراول، سیمفونی، کیک پی اچ پی و کد ایگنایتر از محبوب ترین فریم ورک های زبان PHP هستند که بررسی میزان محبوبیت آنها در گوگل ترند حاکی از رشد روز افزون فریم ورک Laravel است.
چرا Laravel؟
یادگیری و بروز رسانی آسان
آسان سازی کارهای معمول در روند برنامه نویسی نظیر احراز هویت، روتینگ، جلسات و کَش
راه اندازی سریع و آسان محیط ها و روابط چندگانه
بهره گیری از ریموت کامپوننت
محدودکردن Eloquent با دستورات ساده
بهبود سرعت و افزایش ۱۰۰ درصدی سرعت مسیرها
دلپذیر کردن فرآیند توسعه برای توسعه دهندگان بدون به خطر انداختن قابلیتهای برنامه
استفاده از شیوه استاندارد Bundle در نسخه های اولیه و استفاده از پکیج ها در نسخه جدید
اجرای آزمایش های واحد متعدد با دستورات بسیار ساده
دسترسی ساده به دیتابیس و سهولت در تغییر وکنترل کدها و بروز رسانی و توسعه برنامه ها
استفاده از موتور تپملیت Blade
فریم ورک CodeIgniter (کدیگنایتر)
یکی از فریمورکهای زبان PHP که با هدف توسعه نرمافزارهای تحت وب مبتنی بر الگوی (MVC) پیاده سازی شده است. فریمورک کدایگنایتر به کمک کتابخانههای قدرتمند خود، سرعت توسعه نرم افزارهای تحت وب را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.CodeIgniter، امکانات کاربر را محدود نمیکند و همچنین ردی از خود بر جای نمیگذارد. قابلیتهای منحصر به فرد و انعطاف بالای این فریمورک توجه بسیاری از توسعهدهندگان وب را به سوی خود جلب کرده است و روز به روز به تعداد استفاده کنندگان آن افزوده میشود.
بیشتر بخوانید برنامه نویس Full-Stack کیه؟
همانطور که در بالا ذکر شد، فریمورک CodeIgniter بر پایه معماری MVC طراحی شده است. MVC نرمافزار را به سه قسمت Model و View و Controller تقسیم میکند. مفاهیم استفاده شده در نرم افزار، رابط کاربری نرمافزار و تصمیم گیریهای نرم افزار بر عهده این سه قسمت است. این فریمورک مناسب افرادی است که نیاز به طراحی یک نرم افزار تحت وب زیبا، ساده و کامل دارند. اگر به عنوان توسعهدهنده وب از هاستیگهای اشتراکی استفاده میکنید، اگر کارفرمایان عجولی دارید، اگر از فریمورکهای کنسل کننده و بدون مستندات خسته شدهاید، قطعاً کدایگنایتر انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.
عملکرد استثنایی، سازگاری گسترده با شرکتهای هاستینگ استاندارد، حداقل تنظیمات، محدود نبودن به قواعد کدنویسی، عدم نیاز به فراگیری قالب زبانی دیگر، ارائه راهکارهای ساده برای مسائل از مواردی است که هر توسعه دهنده وبی را به خود علاقهمند خواهد کرد.
چرا CodeIgniter؟
رایگان و متن باز بودن
سبک و سریع بودن
نصب و اجرای بسیار آسان
قابل توسعه
عدم نیاز به موتور قالب – Template Engine
وجود مستندات متعدد
پشتیبانی از چندین پایگاهداده
اعتبارسنجی داده و فُرم
کشگذاری همهٔ صفحه
کلاس قالبگذار
پشتیبانی از افزودن کلاس، افزونه و هوکس
نصب و ساختار پوشههای آسان
ثبت خطاها
فریم ورک CAKE PHP
فریم ورک کیک پی اچ پی و یا CakePHP در شمار خیلی از فریم ورک های متن باز PHP است که بر اساس Model-View-Controller و یا همان MVC کار می کند. این فریم ورک سبک است و به کد نویسی کمتری نیاز دارد بنابراین برای توسعه دهنگانی که می خواهند در مقیاس بزرک کدنویسی کنند ترجیح داده می شود. این فریم ورک یک تعامل بدون شکاف را با بانک اطلاعاتی بر اساس ویژگی CURD به توسعه دهنده پیشنهاد می کند. این فریم ورکِ خیلی امن شامل ویژگی های متنوع پیشرفته برای دست کاری کوکی ها، درخواست ها، جلسات، ایمیل و … است. ویژگی ها:
کد نویسی حداقل
بدون نیاز به XML و یا YAML برای پیکربندی دیتابیس
ویژگی تایید و احراز هویت
عانجام پروژه دانشجویی
#
ملکردهای پیشرفته مثل دسترسی بانک اطلاعات و دسترسی ترجمه
امنیت قوی در برابر SQL Injection و CSRF
فریم ورک Yii (یی)
فرم ورک Yiiبه خاطر عملکرد و ویژگی های پیشرفته اش خوب شناخته شده است. Yii بدون شک در موفقیت های PHP به عنوان زبان برنامه نویسی وب سهیم بوده است. ویژگی های منحصر به فرد فریم ورک Yii عبارتند از:
امنیت بالا با بررسی ورودی ها، فیلتر خروجی ها و SQL Injection
پشتیبانی بالا از سیستم کش و عملکرد آن با Ajax
پشتیبانی بالا از PHPUnit و واحدهای تست مبتنی بر Selenium
پشتیبانی از سیستم احراز هویت توکار و سیستم دسترسی مبتنی بر نقش کاربر
کد نویسی تمیز و قابل استفاده مجدد بر پایه الگوی MVC
بیشتر بخوانید چجوری با react native app شروع به کار کنیم؟ - قسمت دوم
فریم ورک Symfoni (سیمفونی)
پذیرش جهانی سیمفونی به عنوان یک فریم ورک پایدار یا stable در حوزه طراحی وب بر هیچ شخص توسعه دهنده وب پوشیده نیست. این فریم ورک توسط توسعه دهنده های PHP سراسر جهان برای ساخت سایت های با امکانات بالا و دیگر نرم افزار های تحت وب استفاده می شود. ویژگی هایی شبیه مقیاس پذیری و قابلیت انعطاف آن به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا مهارت های خود را به صورت آزادانه به کار بگیرد. به عنوان یک فریم ورک قابل انعطاف دارای آرایه های قابل استفاده مجدد زیادی است که توسعه دهندگان از آن در شکل پیکربندی فرم ها، تایید اطلاعات، موتور قالب، امنیت و …استفاده می کنند. یک توسعه دهنده باید مهارت لازم در PHP5، شی گرایی در پی اچ پی، ORM، کنسول و … داشته باشد تا این فریم ورک را بطور کامل و حرفه کار کند.
برخی از ویژگی های این فریم ورک عبارتند از:
قایل انعطاف برای نیازهای توسعه دهندگان
به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا از آن به عنوان یک میکرو فریم ورک استفاده کنند
توسعه دهندگان به سادگی قادر به سفارشی سازی هستند.
مستندات جامع این فریم ورک به یادگیری آسان آن کمک می کند.
دارای قایلیت توسعه بالا برای توسعه وب بهتر
فریم ورک Zend
قدرت فریم ورک Zend در ساختار ساده و مفهوم شی گرایی آن است. به طور عمده این فریم ورک توسط برنامه نویسان PHP پیشرفته برای توسعه و مدیریت اپلیکیشن ها و سایت های تجاری استفاده می شود. ساختار فوق العاده Zend به برنامه نویس ها اجازه می دهد تا به سرعت توسعه وب را گشترس دهند. قابلیت مقیاس و انعطاف این فریم ورک آن را از بقیه جدا می سازد. ویژگی های ویژه این فریم ورک عبارتند از:
انجام پروژه دانشجویی
#
Swift برای گسترش API های اپلیکیشن و جریان کار
وجود متدهای سریع طراحی برای ایجاد اپلیکیشن های درجه یک تجاری بزرگ
پشتیبانی ابری باور نکردنی برای این نوع سرور ها
اتوماسیون بدون حفره و درز و پردازش خیلی سبک
پشتیبانی عالی بخش عمومی سایت که دارای ویرایشگر دارای Drag&Drop است
اتصال شگفت انگیز بانک اطلاعاتی
درباره این سایت